PASUL 1 - In cautarea produsului

Intri pe FITINT și îți alegi categoria de produs dorită.

Dacă nu știi în ce categorie se află produsul tău, poți căuta în bara de sus cuvinte cheie. Spre exemplu, dacă te interesează colanți cu buzunar, o căutare după “colant buzunar” sau “colanți cu buzunar” ar trebui să-ți arate rezultatul dorit (dacă, desigur, produsul se află în stoc).

Pentru a descoperi noi produse sau chiar produsul căutat, îți recomandăm să te uiți cu atenție la prima pagină a siteului. Cele mai populare produse sunt prezentate acolo.

PASUL 2 - Pagina de produs

Ne străduim ca pagina de produs să îți ofere cea mai bună experiență de shopping.

Ajunsă pe pagina de produs, aici poți vedea cele mai multe detalii legate de produsul tău. Iată câteva dintre funcționalitățile paginii de produs:

  • Galerie cu imagini
  • Recenzii de la clienți ca tine
  • Preț
  • Descriere
  • Tabel cu mărimi pentru fiecare produs in parte

Consultă cu atenție tabelul de mărimi.

Nu uita sa selectezi mărimea, culoarea si să modifici cantitatea, dacă este cazul!

PASUL 3 - Cosul tau de cumparaturi

Mai e atât de puțin! Coșul de cumpărături îți oferă informații despre produsele adăugate in coș, costul total al comenzii și tariful de transport (dacă există).

Verifică cu atenție produsele din coșul de cumpărături. Acesta este locul în care ți se afișează și totalul comenzii, suma finală pe care o ai de achitat.

Daca beneficiezi de un voucher de discount sau cupon cadou, te rugam sa il introduci in aceasta sectiune. 

Pasul 4 - wohoo! Finalizarea comenzii

După găsirea produsului preferat, aceasta este probabil cel mai important pas. Completează cu atenție câmpurile din această pagină. 

După îndelungate perioade de teste și feedback din partea voastră, ne bucurăm că am reușit să simplificăm cu mult procesul de finalizare a comenzii. 

Ai doar câteva câmpuri de completat, te rugăm să le completezi cu atenție. Acordă o atenție deosebită câmpului de adresă (Stradă, Număr), al numărului de telefon și al adresei de email.

Iti multumim pentru increderea acordata si te asteptam pe pagina produsului cu o recenzie, dupa primirea coletului. 

Cu drag, fitint ♥️

🔽 FITINT | tips & Tricks

ESTI SUPERFITINT? Tips & Tricks pentru un power user adevarat!