Returnarea si Schimbul produselor

Schimba sau returneaza produsele achizitionate completand formularul atasat paginii. Descopera politica noastra flexibila si bucura-te de o experienta de shopping asa cum ti-am promis, #faraBataiDeCap.
Returnarea si schimbul produselor 2024 1

Despre procedura, pe scurt

Returul produselor

Se poate efectua în 30 zile de la primirea coletului. Nu ai nevoie de un motiv special pentru retur, e OK să te răzgândești .

Orice cheltuieli cu privire la returnarea produselor vor fi suportate de către tine la adresa companiei, folosind o metodă de livrare tip Door-To-Door (Curierat rapid), exclus prin Poșta Română , cu ridicare de la Oficiul Poștal .

Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, nepurtate, fără pete sau rupturi.

FITINT.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor purtate, spălate , deteriorare, fără ambalaj, fără accesorii, cu pete (urme de fond de ten, antiperspirant etc.) pentru readucerea lor la starea inițială , care pot avea o valoare între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului.

1. Completeaza formularul de mai jos

Returnarea si schimbul produselor 2024 3

2. Asteapta aprobarea cererii (max 24h lucratoare)

Returnarea si schimbul produselor 2024 4

3. Trimite produsele catre noi

Returnarea si schimbul produselor 2024 5

4. Primesti rambursarea solicitata (in max 24h)

Returnarea si schimbul produselor 2024 6

Schimbul produselor

Te rugăm completează cererea de schimb în maxim 72 de ore de la primirea comenzii. Reține că poți schimba gratuit, in limita stocului disponibil, doar mărimea produsului achiziționat (nu și culoarea / modelul), cât timp acesta este conform.

Acest beneficiu este disponibil doar prin rețeaua Sameday Easybox și presupune deplasarea la un locker, la alegerea clientului.

Returnarea produselor

Poti returna produsele achizitionate in termen de 30 de zile, #faraBataiDeCap. Te rugam completeaza formularul de mai jos pentru a incepe procedura de retur si ulterior, urmeaza procedura comunicata de colegii nostri, in raspuns la cererea ta.

Retine ca unele produse, conform legii, nu se pot returna (ex: lenjerie intima).

Politica de schimb sau retur

Nu se vor accepta la retur sau schimb produsele:

 • din categoria “Lenjerie intima”  ( chiloți , sutiene, dresuri, body- uri etc);
 • produse patate (pete de mancare, antiperspirant, fond de ten etc);
 • produsele deteriorate (rupte, inclusiv agatate sau cu fir din tesatura dus);
 • produsele purtate.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate din motive neimputabile FITINT, produse neconforme returnate anterior pentru care s-au acceptat retururi etc).

FITINT.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor purtate, spălate , deteriorare, fără ambalaj, fără accesorii, etc. pentru readucerea lor la starea inițială , care pot avea o valoare între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului.

Intrebari frecvente

In cat timp primesc banii inapoi, in cazul returului?

Incepand cu Septembrie 2020, a fost implementat serviciul FITINT QuickReturn.

Astfel, vom rambursa produsele returnate in 24 de ore de la primirea si verificarea comenzii retur.
In functie de contul bancar furnizat, pot exista intarzieri de pana la 48 de ore. 

Cat dureaza schimbul unui produs?

Iti recomandam schimbarea marimii atunci cand consideri ca produsul primit nu ti se potriveste, pentru a evita neplacerile cauzate de alegerea unei marimi nepotrivite.

Procedura de schimb incepe prin completarea formularului de pe pagina de Schimb si Retur. In aproximativ 48-72h lucratoare de la completarea formularului, vei intra in posesia noului produs.

Daca ai intrebari cu privire la procedura, nu ezita sa ne contactezi.

Am trimis un produs neconform, ce se intampla acum?

Verificam atent fiecare produs primit la schimb sau retur. Daca in urma verificarilor se constata ca produsul primit nu este conform (fara rupturi, pete, urme de utilizare etc), te vom contacta pentru gasirea unei solutii, impreuna.

Produsul primit este defect, ce pot face?

Te rugam sa ne contactezi de indata ce observi un defect la produsul comandat.

Orice defect sau neconformitate a produsului cu cel comandat se notifica in scris in termen de 48 ore, altfel se considera ca produsul este 100% conform cu cel comandat. Solicitari ulterioare, din pacate, nu se vor lua in considerare.

Ai nevoie de ajutor?

 • 0721.501.836
 • Messenger
 • Suport online

Social Media

FORMULAR DE RETUR / SCHIMB PRODUSE

Formular de retur
 • Start
 • Lenjerie intima?
 • Date personale
 • Comanda ta
 • Metoda Rambursare
 • Adresa de ridicare
 • Informatii bancare
 • Finalizare

Te rugăm completează cu atenție cererea de retur.

Dacă produsul achiziționat este pe placul tău, dar dorești o altă mărime, te rugăm completeaza formularul de schimb de mai jos, pentru a beneficia de schimbul gratuit al mărimii produsului achiziționat.

Daca te-ai autentificat, vom incerca sa completam automat anumite campuri. 

Hey!

Din păcate , conform legii, produsele de lenjerie intimă nu se pot returna . Produsele a căror nouă comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igienă sau de protecție a sănătății pentru alți consumatori, nu se pot returna .

Prin urmare, produsele din categoria lenjerie intimă nu se pot returna.*

* Din această categorie face parte lenjeria de corp ( chiloți , slipi, sutiene, bustiere, dresuri, șosete , body- uri etc).

Completeaza cu atentie formularul. Daca te-ai autentificat, vom incerca sa completam automat anumite campuri. 

Hey! Stiai ca primul schimb de marime este gratuit, in 72h de la primirea comenzii, daca acesta se afla in stoc? Oferta nu se aplica produselor de lenjerie intima.

Te rugam sa alegi modalitatea prin care doresti sa returnezi produsul catre noi. 

Putem ridica noi produsul de la tine, contra unei taxe de 25 de lei sau poti trimite produsul prin orice firma de curierat doresti.

Daca alegi sa ridicam noi produsele, taxa de 25 de lei se va deduce in momentul restituirii banilor in contul tau. Nu trebuie sa achiti nimic la curier.

Intrucat doresti ridicarea produselor de catre noi, te rugam sa ne mentionezi adresa de ridicare. Trebuie sa ai coletul pregatit la adresa de ridicare, in momentul in care curierul te va contacta.

Hey! Din pacate, conform legii, produsele de lenjerie intima nu se pot returna.

Produsele a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori nu se pot returna. Prin urmare, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*
* Din aceasta categoria face parte lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere, dresuri, sosete, body-uri etc).

Formular de schimb
 • Date personale
 • Produsele tale
 • Finalizare

Completeaza cu atentie formularul. Daca te-ai autentificat, vom incerca sa completam automat anumite campuri.