Programul de afiliere

#EVERYWHERE

Lucrezi cu cei buni sau cu cei mai buni? 🙂

Inspira-ti comunitatea sa faca sport si promoveaza produsele FITINT.ro. Castigi un comision pentru fiecare comanda adusa si urmaritorii tai beneficiaza de o reducere, folosind cuponul alocat tie.

Comisioanele castigate se vor transforma in puncte, fiind folosite (ca reducere partiala sau totala) exclusiv de tine pentru achizitionarea produselor FITINT. Comisioanele nu se pot retrage prin transfer bancar sau cash.

De asemenea, esti legatura noastra directa cu urmatorii tai, ajutandu-ne sa ne imbunatatim calitatea serviciilor oferite.

Vreau sa incep
Everywhere Affiliate Program 2023 1
Everywhere Affiliate Program 2023 3

YOUR OWN HERO

#EVERYWHERE AFFILIATE

Ai minim 5000 urmaritori pe retelele sociale? Daca obisnuiesti sa postezi  despre fitness si un stil de viata sanatos, cel mai probabil da. Poti promova produsele FITINT pe Facebook, Instagram, TikTok, Youtube sau blogul personal.

Transparenta totala

Avantajele programului

Ai acces oricand la o interfata special creata pentru tine. Vezi in timp real traficul si comisioanele generate, platile efectuate catre tine si o multime de alte rapoarte.

Ai acces la articolele noastre din blog pentru a-ti imbunatati calitatea continutului si a atrage mai multi vizitatori prin link-urile tale. 

Durata de viata a cookie-ului tau este de 14 zile. Asta inseamna ca, din momentul in care un urmaritor de-al tau a dat click pe link, are 14 zile pentru a finaliza o comanda ce-ti aduce comision.

Iti oferim sfaturi legate de continut si metode de marketing pentru a reusi sa iti optimizezi cat mai bine strategia de promovare.

Poti genera venituri atat din link-uri personalizate, cat si din cupoane special create pentru tine.

Vreau sa ma inscriu
Everywhere Affiliate Program 2023 5

Ready?

Apasa pe butonul de mai jos si completeaza formularul. Daca ai deja cont pe FITINT.ro, procesul dureaza cateva secunde. Daca nu, poti alege crearea unui cont in timpul completarii formularului.

Inscrie-te

Intrebari frecvente

Comisionul variaza in functie de produsele promovate. Pentru a vedea exact cat poti castiga, vei avea nevoie de un cont aprobat in platforma.

Nu exista restrictii cu privire la parteneriatele dintre tine si alte branduri. Totusi, pentru maximizarea ratei tale de conversie si implicit a castigurilor, nu recomandam asocierea produselor FITINT.ro cu cele ale altor magazine cu specific sportiv.

Daca folosesti linkul si un urmaritor de-al tau da click pe el, are 14 zile in care poate finaliza comanda si tu sa fii comisionat(a). Cuponul nu expira si trebuie utilizat la finalizarea comenzii pentru inregistrarea comisionului.

Comisionul este validat  in sistem NET15.

Daca ai generat comisioane in valoare de 300 lei, vei primi 300 puncte in contul tau FITINT. Cele 300 puncte le poti utiliza pentru viitoarele comenzi pe site (fie ca reduceri partiale sau ca 100% discount)

Pe scurt, sistemul NET15 presupune primirea sumei neta (in contul tau FITINT, sub forma de puncte), in termen de 15 zile de la prima zi din luna. Asta inseamna ca toate comisioanele generate in luna August le vei primi pana pe 15 Septembrie. 

 

Poti vedea toate statisticile tale oricand, direct din Dashboard. Asta include traficul generat (numar de clickuri), rata de conversie (cate din acele clickuri au generat vanzari), comisionul neincasat inca si comisionul in asteptare. 

Accesul la Dashboard necesita un cont activ de afiliat.

Comisioanele in validare sunt comisioane care nu au fost aprobate inca. O comanda care este inca nelivrata sau se afla inca in perioada de retur (14 zile) nu are inca un comision valid, acesta fiind in asteptare. 

Comisionul tau este aprobat cand comanda generata prin linkul sau cuponul tau este finalizata si produsele nu au fost returnate de catre client in termenul legal (14 zile). 

Daca clientul alege schimbarea produsului si nu returul, comisionul tau este in continuare valid. 

Comisioanele se inregistreaza cand un urmaritor de-al tau foloseste cuponul tau sau link-ul trimis de tine si finalizeaza o comanda.

In platforma FITINT s-au investit (si se investesc) sute de ore de research si development pentru ca tu sa nu intampini probleme. Daca totusi consideri ca ai intampinat o eroare, te rugam sa ne contactezi si o vom remedia in cel mai scurt timp. FITINT.ro este intr-o continua dezvoltare si feedback-ul tau ne ajuta sa devenim mai buni. Cei mai buni 🙂

Gasesti in Dashboard tutorial special create pentru tine, ca afiliat. Daca nici acolo nu gasesti raspunsul dorit, te asteptam oricand pe email, Instagram / Facebook sau telefonic. Viziteaza pagina de Contact pentru toate modalitatile disponibile.