Lucrezi cu cei buni sau cu cei mai buni? ­čÖé

Inspira-ti comunitatea si castiga alaturi de FITINT

Everywhere Affiliate Program 2024 1

Prezinta produsele noastre

Inspira-ti comunitatea sa faca alegerea avantajoasa si promoveaza produsele FITINT.ro. Castigi un comision pentru fiecare comanda adusa si urmaritorii tai beneficiaza de o reducere, folosind cuponul special alocat tie.

Everywhere Affiliate Program 2024 3

Comision din fiecare vanzare

Castigi comision pentru fiecare comanda adusa de tine. Comisioanele castigate se vor transforma in puncte, fiind folosite (ca reducere partiala sau totala) exclusiv de tine pentru achizitionarea produselor FITINT.

Everywhere Affiliate Program 2024 5

Transparenta totala

Primesti atat un cupon unic cat si un link personalizat, dar si acces la un panou de control pentru a vedea, in timp real, numarul de vizite, comenzi si comisioane generate prin uneltele alocate tie.

Everywhere Affiliate Program 2024 7

Crestem impreuna

Primesti suportul nostru pe toata durata colaborarii, pentru a te ajuta sa iti maximizezi comisioanele generate. De asemenea, esti legatura noastra directa cu urmatorii tai, ajutandu-ne sa ne imbunatatim calitatea serviciilor oferite.

Everywhere Affiliate Program 2024 9
Everywhere Affiliate Program 2024 11
Alatura-te echipei noastre

Incepe aici

E usor sa faci alegerea potrivita
01.

Completezi formularul

Apasa pe butonul de mai jos pentru a completa formularul. Vei avea nevoie de un cont FITINT (sau iti poti crea unul in pasul urmator) pentru a trimite cererea.

02.

Atepti aprobarea

Aprobam manual cererile in cel mult 24 de ore de la inregistrare. Daca vom avea nevoie de informatii aditionale, te vom contacta pe adresa de email sau retelele sociale (doar prin conturile oficiale FITINT)

03.

Primesti acces in platforma

Ti se aloca un manager de cont, acces la panoul de control, un link si un cupon personalizat, si poti incepe! Daca ai nevoie de ajutor, contacteaza managerul tau de cont oricand ai intrebari.