Diverse

Gift Card-ul – o idee inedita de cadou!

Gift Card-ul - o idee inedita de cadou! 2024 1

Esti in pana de idei si cauti o idee inedita de cadou?

Te gandesti probabil ca a oferi cuiva un Gift Card este un cadou impersonal si total nepotrivit. Insa, de cele mai bune ori, acesta poate reprezenta ideea perfecta. Majoritatea persoanelor considera ca a oferi cuiva un cadou necesita o munca asidua. In primul rand, nu au nici o idee despre ce ar trebui sa ofere. Apoi, daca se decid, nu stiu daca respectivul cadou i s-ar potrivi persoanei in cauza. In final, cadoul isi pierde din ce ar trebui sa reprezinte si se rezuma doar la o suma de bani. Cu toate acestea, un cadou mai inedit, convenabil si sigur il poate reprezenta un Gift Card!

Nu este nimic mai rau decat sa trebuiasca sa returnezi un cadou. Nu numai ca poate fi un proces indelungat si o adevarata bataie de cap, dar e putin complicat sa trebuiasca sa ii explici celei mai bune prietene unde este tricoul pe care ti l-a oferit de Craciun.

Gift Card-ul - o idee inedita de cadou! 2024 3

Cauti cadoul perfect?

Daca esti in cautarea cadoului perfect, iti prezentam 5 motive pentru care cardurile cadou iti pot usura viata, dar si persoanei careia urmeaza sa-i oferi cadoul:

 1. Nu toti avem aceleasi gusturi. 

  Inevitabil, gusturile nu se discuta si, cu siguranta, sunt diferite pentru multi dintre noi. Din fericire, exista un Card Cadou pentru toata lumea. Indiferent ca discutam despre prietena cea mai buna, iubita sau mama, cu siguranta un card cadou la magazinul preferat o va face fericita. Si nici nu vei avea parte de privirile neplacute ale unui cadou nepotrivit.

 2. Salvezi timp si bani! 

  Daca obisnuiesti sa faci cadouri celor din familie, prietenilor si, de ce nu, colegilor de munca, poti bugeta o anumita suma fixa pentru fiecare dintre ei. In felul acesta, nu vor aparea discutiile ulterioare legate de cine a primit cadoul cel mai frumos sau cel mai scump. In plus, scapi de toata agitatia din magazine, mai ales in perioada sarbatorilor. Si, chiar daca oferi un cadou achizitionat din magazin si primesti un bon cadou, returnarea produselor poate fi o adevarata bataie de cap: timp pierdut in trafic, cozi la casa de marcat, frustrarea ca nu va gasi totusi un produs pe placul ei.

  Gift Card-ul - o idee inedita de cadou! 2024 5

 3. Poti oferi cadouri fara sa iesi din casa.

  Vremurile in care trebuia sa mergi din magazin in magazin au apus de mult. Datorita internetului, nici nu mai este nevoie sa parasesti casa. Poti gasi Carduri Cadou la majoritatea magazinelor on-line, pe care le poti personaliza cu mesajul dorit. Ba chiar, exista posibilitatea de a trimite Gift Card-ul electronic, direct pe e-mail, astfel incat persoana surprinsa sa aiba in permanenta o evidenta a cardului. Avantajul major este ca poti oferi Cardul Cadou oricand, fara sa iti pui problema daca magazinul in cauza este inchis.

 4. Libertatea de a alege. 

  Cardurile cadou ofera flexibilitate destinatarului, permitandu-i acestuia sa aleaga ce sa cumpere. CUI nu ii place libertatea de a obtine ceea ce isi doreste cu adevarat? Este metoda perfecta de a un cadou, de care oricine se poate bucura. Aceasta libertate de alegere poate fi privita ca o experienta din partea destinatarului, avand optiuni nelimitate care sa il faca fericit. Sa oferi cuiva bani drept cadou poate fi util si binevenit uneori, insa poate fi considerat un gest nepotrivit.

 5. Usor de ambalat. Este atat de usor sa oferi cadou un Gift Card. Impachetarea cadourilor este un proces complicat si de putine ori reusim ca acestea sa aiba un aspect estetic. Nu se intampla acelasi lucru si cu Cardul Cadou. Ai optiuni nelimitate la ambalarea lui. Ba chiar, il poti amplasa in interiorul unei felicitari, impreuna cu un mesaj scris din suflet. Nimeni nu a fost vreodata dezamagit de primirea unui Card Cadou. Adauga o nota personala, printr-un mesaj de felicitare, alege magazinul potrivit si, cu siguranta, va fi pe placul destinatarului.

Tu ce parere ai despre Cardurile Cadou? Exista si alte motive pentru care iti place sa le oferi?

Lasă un răspuns